Overhandiging visiedocument

Het visiedocument “Behoud Ruimtelijke kwaliteit Oud-Beijerland” is aan Wethouder Van der Wulp (ruimtelijke ordening) overhandigd. Het document beoogd een signaal en oproep te zijn naar het gemeentebestuur dat de kwaliteit van de aanwezige (niet beschermde) karakteristieke panden in het centrum van Oud-Beijerland in het geding zijn en dat deze frequent worden aangetast of gesloopt. Het document bevat een verwijzing naar de nota Ruimtelijke Kwaliteit Hoeksche Waard 2020, waarin beschreven staat hoe om moet worden gegaan met karakteristieke panden. Daarnaast bevat het visiedocument een inventarisatie van concrete gevallen van zorgelijke en goede ontwikkelingen in het centrum van Oud-Beijerland. Wethouder Van der Wulp heeft toegezegd het document te bespreken met Wethouder Heij (wonen).

Adres
Willem Vrijlandtstraat 75
3262 GN Oud-Beijerland