Welkom op onze nieuwe website

De Historische Vereniging uit het Spuidorp heeft haar website vernieuwd. Na maandenlang werken heeft zaterdag 28 oktober de beschermheer van de vereniging T. Frederiksz. baron van Tuyll van Serooskerken, ambachtsheer van Oud-Beijerland de website in het Historisch Informatiepunt in het Oude Raadhuis, officieel in gebruik gesteld.

De website heeft drie duidelijke hoofdthema’s: lezen, zien en doen. Op de website zijn alle nieuwsberichten van de vereniging te vinden en terug te lezen. U kunt groot aantal foto’s bekijken, waarbij een aantal direct zichtbare foto’s verschoven kunnen worden van oud naar nieuw.

De dorpswandeling met een kaartje is te downloaden, zodat u zelfstandig langs de mooie gebouwen in het dorp kunt lopen. De vereniging heeft veel monumenten en karakteristieke pand onderzocht in een huizenbank, u kunt deze lijst met uitgezochte panden op de website vinden, zo ook de inventarislijst van het archief en het huisorgaan de “Beijerlandsche Berichten”.

Adres
Willem Vrijlandtstraat 75
3262 GN Oud-Beijerland